Professor Rolf Bjerkvig fikk kreftforskningspris av Kong Olav V

Professor Rolf Bjerkvig ved K.G. Jebsen senteret for hjernekreftforskning ved UiB ble mandag tildelt Kong Olav Vs Kreftforskningspris for 2015. Det var kong Harald som overrakte den høythengende forskningsprisen på vegne av Kreftforeningen. Prisen er på 1 million kroner. Les mer i BT og BA.

FIKK PRIS: Professor Rolf Bjerkvig (med diplom) ved Institutt for biomedisin, Universitetet i Bergen, er vinner av Kong Olav Vs Kreftforskningspris 2015. Fra venstre: Generalsekretær i Kreftforeningen Anne Lise Ryel, kong Harald, Rolf Bjerkvig og nestleder i Kreftforeningen Carl Otto Løvenskiold. FOTO: HEIKO JUNGE / NTB SCANPIX
FIKK PRIS: Professor Rolf Bjerkvig (med diplom) ved Institutt for biomedisin, Universitetet i Bergen, er vinner av Kong Olav Vs Kreftforskningspris 2015. Fra venstre: Generalsekretær i Kreftforeningen Anne Lise Ryel, kong Harald, Rolf Bjerkvig og nestleder i Kreftforeningen Carl Otto Løvenskiold. FOTO: HEIKO JUNGE / NTB SCANPIX. Bilde tatt fra BT.no.